-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Kilplased Kaarma maalinnal

Esimese taolise ürituse üheks eestvedajaks oli mõned aastad tagasi valla sotsiaaltöötaja Liida Kaare, kuid tänavu lavastas näidendi “Kilplased” Nasva klubi juhataja Hiie Kuusk.
See on tuntud lugu Kreutzwaldi rahvajuttude ainetel, kus kilplased teevad oma “tarkasid” tegusid. Kui etendust tähelepanelikumalt jälgida, siis taipad, et kilplased pole meie hulgast veel kuhugi kadunud.
Kilplasi mängisid Nasva ja Mändjala poisid Helar Kesküla, Andre Pildre, Innar Vares, Tarmo Härmat, Mikk Kuusk, Tarmo Madisson, Mikk Aeg, Kaupo Mägi, Kaarel Valgmaa, Madis Laid, Raivo Reeman, Rasmus Remmel, Siim Kahju, Tiit Riiand, Riivo Rämmal ja Karl Nisu ning samuti tüdrukud Helen Valgmaa, Airika Niit, Rita Kuusk ja Brit Paas. Etenduses osalesid ka Kaarma rahvatantsijad, keda juhendab Kai Kiik, ja Aste rahvatantsijad, keda juhendab Valve Teder.
Õhtul aga toimus spordimajas pidu, kus esinesid Nasva tantsutüdrukud ja ka tantsupoisid Pille Õunapuu juhendamisel ning tantsuks mängis valla oma bänd Kontrast.Vabaõhuetendus “Kilplased” on kavas rahva ette tuua ka vallapäevade ajal.
TÕNU ANGER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised