-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Leisi lapsed laulsid lumetormi kevadeks

Pärsama kultuurimaja oli 15. aprillil elevust täis, tulid nii suured kui väikesed, emmed – issid, vanaemad – vanaisad, sest algamas oli Leisi valla Laululind 2001. Võistlustules 32 laululast vanuses 4 – 16 aastat. Lauldi kevadest, suvest, emast, esimesest õpetajast, meremehest ja paljust muust.
Valla parimad laululinnud on 4 – aastane Eva Maria Veitmaa, 5 – aastane Cristin Lepp, 7 – aastane Laura Lempu, 8 – aastased Kaupo Dolgovski, Kristi Kandima, Liisa Kanemägi ja Agur – Andri Tarmo, 9 – aastane Andrus Kukk, 10 – aastased Karlis Dolgovski, Anu Oks ja Eliis Väljaäär, 11 – aastane Anu Aus, 12 – aastased Mari Heinväli ja Kadri Kandima, 14 – aastane Mari Teesalu ja 16 – aastane Karel Dolgovski, kes valiti ka publiku lemmikuks. Pärsama kultuurimaja eripreemia sai Eva – Maria Veitmaa.
A. TOMSON

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised