-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

KG õpilased esinesid edukalt essee – võistlusel

Suurt tunnustust pälvisid kolme Kuressaare gümnaasiumi õpilase teemal “Parem keskkond, parem Euroopa” kirjutatud esseed. Priit Uustalu (12.c) sõidab Eestit esindama Soome rahvusvahelisse noortelaagrisse, Janne Sepp (12.a) sai diplomi, Heli Niit (12.a) sai lisaks diplomile ka eriauhinna, mille oli välja pannud Rootsi Parlamendi spiiker Birgit Dahl.
Diplomi said kunstialase töö eest Piret Puppart ja Melita Faust.
“Euroopa koolis” raames jätkub veel internetialane konkurss, kus Kuressaare gümnaasium on ühes võistkonnas Rumeenia ja Türgi eakaaslastega. Võistkondade koduleheküljed saavad rahvusvahelise zürii hinnangu mai lõpuks.
SIRET PÜÜA

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised