-4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Endisel tollijuhil lasub kahtlus pistisevõtmises

Salakütuse avastamise järel vabatahtlikult ametist lahkunud Kuressaare tollipunkti juht Mart Kiisa ostis mõned päevad enne salakütuse Roomassaarde saabumist Tallinnast Balti Realiseerimiskeskusest pangaülekandega 105 000 krooni maksnud paari aasta vanuse sõiduauto Mazda.
Päev enne autoostu käis ligi 6000 – kroonist palka saanud Kiisa väidetavalt Kuressaare Huvikeskuses tuttavatelt sadat krooni laenamas. Autoostuga samal päeval nähti Kiisat külastamas Kuressaares arvutiäri, kus tollijuht tundis 500 – krooniste pakki käes hoides huvi “kõige kallima” arvutitehnika vastu.
“Soo, teil on küll huvitav info

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised