-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Kuressaare ametikool jätkab elektroonikute koolitamist

Ametikoolis lõppes esimese töötutele korraldatud elektroonikatööstuse monteerijate kursuse teoreetiline osa, millel osales 20 inimest. Kuu aega kestnud õppetööle järgneb kahekuuline praktika ettevõtetes.
Kursus sai alguse tööandjate (Incap Electronics Estonia OÜ, Enerpoint Saare OÜ ja Volex OÜ) vajadusest kvalifitseeritud kaadri järele. Tööandjad olid ise suures osas õppekava kokku kirjutajad ja ka erialase õppe läbiviijad.
Eelmisel nädalal kohtusid tööandjate esindajad ametikooli juhtkonnaga, et teha vahekokkuvõte ja seada järgmised sihid. Tööandjate arvamus oli, et sarnast täiskasvanute ümberõppe kursust võiks korrata sügisel, lisaks sellele tuleb jätkata kolmeaastase põhihariduse baasil õppekava koostamisega.
Vastuvõttu erialal plaanitakse 2002. aasta sügisel, esimesed lõpetajad saavad tööle asuda aastal 2005. Mujal Eestis eraldi monteerijaid elektroonikatööstuse jaoks ei õpetata.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised