-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Muhumaa JK alustab hooaega

Eelmisel aastal esiliigast välja langenud meeskond koosneb endiselt saarlastest ja talvel tehtud töö vilju loodab treener Jan Vazhinski maitsta sügisel. “Raske öelda, millist kohta meeskonnalt loota, sest ma ei tea, milline on teise liiga tase, aga kindlasti on eesmärk jõuda kahe parema hulka,” märkis ta.
Vazhinski sõnul lubab edule loota läbi talve Aste saalis toimunud treeningprotsessi õnnestumine.
“Koosseis on normaalne ja probleeme pole. Juba kogenumad ja nooremad mängijad on hästi kokku sulanud,” ütles Vazhinski.
Muhumaa JK liidriteks on treeneri hinnangul Peeter Pihel ja Kristjan Leedo. Väravavahi kohale konkureerivad Mihkel Aksalu ja Ken Müür. Noorematest mängijatest on heas vormis Priit Post, Märt Kluge, Reio Alt ja Ott Torn. Suuri lootusi paneb treener kuu lõpus sõjaväeteenistusest vabanevale Maikko Mölderile.
Lisaks eespool nimetatutele mängivad Muhumaa JK ridades veel Märt Seeman, Mehis Meikas, Kaimo Laanemaa, Rait Ränk, Aivo Laul, Reimo Nook, Argo Püüa, Hendrik Karlson, Raido Väli, Taavi Azarov, Veiko Tasa, Tõnis Azarov, Taivo Kaljo, Kalmer Vinter ja Kuldar Kaljuste.
Eesti jalgpallimeistrivõistluste II liiga lääne – lõuna tsoonis mängivad Muhumaa JK, FC Lelle, JK Hiiu Kalur, JK Tammeka Tartu, Pärnu JK Vaprus, Karksi-Nuia JK Karksi.
ALVER KIVI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised