-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Piirang suurendab salaalkoholi osakaalu

“Pärnus näiteks isegi laiendatakse alkoholi müügi võimalusi neile ettevõtetele, kel selleks on korralikud tingimused. Kui ikka tegu on prestiizika müügikohaga, ei peaks alkoholimüügile takistusi tegema,” rääkis Käesel.
Hulgimüügifirma Jomanda tegevjuht Peeter Rauniste ütles, et pole linnavalitsuse kavandavate alkoholimüügi piirangutega kursis. Rauniste märkis, et piiramine on kahe otsaga asi ning ühe negatiivse kõrvalmõjuna kaasneb sellega musta kaubanduse laienemine.
“Ega alkohol tarbimata jää. Väga hästi on näha, kui palju kusagil alkoholi müüakse,” lausus Rauniste. Ta lisas, et kui mingis maapiirkonnas viinamüügi numbrid vähenevad, siis on kohe selge, et seal on usinamalt salaalkoholiga kauplema asutud.
“Linnas seda eriti tunda ei ole, pigem on see maapiirkondade küsimus,” sõnas Rauniste.
MEHIS TULK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised