-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Aprillis prügi ladustamine soodsam

Linnavalitsus teatas Meie Maale, et pool ladustamise hinnast makstakse kinni linnakassast. “Eelmiste aastate kogemuse varal oleme selleks arvestanud 20 000 krooni,” märkis linnavalitsuse keskkonnaprojektide spetsialist Karli Valt.
Soodustust saab kasutada alates sellest laupäevast kõigil aprillikuu laupäevadel. Tavapäraselt 26 krooni maksva prahi – kantmeetri eest tuleb Kudjape prügilas jürikuistel laupäevadel tasuda 13 krooni.
Poole hinnaga soodustust saavad vastavalt linnavalitsuse ja prügifirma kokkuleppele kasutada Kuressaare elanikud. OÜ Prügimees soovitab omalt poolt praht eelnevalt ära sorteerida klaastaaraks, plastpudeliteks ja ohtlikeks jäätmeteks.
Aprilli laupäevadel on Kudjape prügila avatud kella 8 – 20.
Järgmisena on heakorrakuu kavas kõige külastatavamate Kuressaare kaupluste juurde paigaldada lisaks klaastaarale ka plastiku kogumise konteinerid.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised