-2.8 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Teatripäevad on lõppemas

Teatripäevade peakorraldaja Lea Kuldsepp ütles, et kui veel täna toob saarlastele teatrikosti Vene Draamateater Tallinnast, siis järgmised kaks õhtut on Provintsiteatripäevadel välja selgitatud paremate saaremaiste harrastustruppide päralt. Neljapäeval astub linnateatri laval publiku ette Taritu näitering etendusega “Ärapõletatud peigmehed” ja reedel Salme näitering muusikaliga “Oklahoma”.
Lõpupidu paljude etteastetega
Saaremaa XII teatripäevade pidulik lõpetamine on planeeritud laupäevale.
“Ehkki õhtu jooksul on ka mitu tantsuvaheaega, pole ometi tegemist balli ega tantsuõhtuga, nii et tantsupartneri puudumise tõttu ei tohiks keegi tulemata jätta. Oleme sellest kavandanud ürituse, mis pakuks kõigile teatrisõpradele viimase kõikvõimalike teatraliseeritud etteastete vaatamise võimaluse nende teatripäevade raames,” osutas Kuldsepp.
Lõpupeole saabunuid tervitab Kuressaare muusikakooli keelpillikvartett, tseremoonia kontsertosa alustab Rahvusooper Estonia Anti Marguste minimonoooperi, “Tõe ja õiguse” I ja V osa põhjal kirjutatud etendusega “Andrese lood”.
Kolmveerandtunnises muusikalavastuses soleerib bariton Atlan Karp ja tantsib Mart Kangro, saksofonil improviseerib Lembit Saarsalu ja kontrabassil Toivo Unt.
Pärast traditsioonilist teatripäevade lõpuveini pakkumist ja väikest tantsupausi on publikul võimalus osa saada Priit Aimla uuematest naljadest ja üllatusparodistide esinemisest.
“Kes ei ole veel käinud vaatamas SÜGi tänavust “Kabareed”, saab osa selle parematest numbritest ning ennekesköiseid jazziminuteid täidavad Lembit Saarsalu, Toivo Unt ja Tiit Paulus,” rääkis Kuldsepp ja ütles, et teatripäevade kulminatsiooniks kuulutatakse keskööl välja saarlaste lemmiknäitleja ning pakutakse kõigile külalistele teatritorti. “Kui see on vähegi võimalik, siis püüame saarlaste lemmiku selleks ajaks ka kohale kutsuda,” lubas ta.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised