-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Politseikroonika

Esmaspäeval peeti Edu kaupluses kinni 11 – aastane Kaarma vallas elav poisike, kes varastas kolm shokolaadi (kogumaksumus 19.70). Politsei vestles poisi emaga, karistades piirduti hoiatamisega.
Samal päeval teatati Kihelkonna vallast politseile, et ühest talust on kadunud arvuti, veepump ning telefon. Kuna talu omanik viibib välismaal, pole praegu teada, kas omanik viis asjad ise minema või on need varastatud.
Esmaspäeval kell 19.50 märgati läbi turvakaamera, et Edu kaupluse ees tuigerdab ilmselt purjus mees. Politsei viis 29 – aastase Kuressaare elaniku kainerisse.
Esmaspäeval alustas politsei kriminaalmenetlust, et tuvastada ühe 30 – aastase mehe süü alaealiste kuriteole kaasatõmbamises. Nimelt kahtlustatakse meest selles, et ta 7. märtsil tõmbas sissemurdmisele Laimjala vallas asuvasse kauplusesse kaks alaealist. Sellise kurieteo eest võidakse karistada kuni viieaastase vanglakaristusega.
Samal päeval alustati kaks kriminaalmenetlust tulirelva ebaseadusliku käitlemise paragrahvi järgi. Menetlused puudutavad kahte keskealist Kuressaare elanikku, kes jäid 30. märtsil Valjala vallas vahele ebaseaduslike tulirelvadega.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised