-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Saaremaa sai kümnenda Mini – Missi ja -Misteri

Laupäeval Kuressaare gümnaasiumis peetud Saaremaa Mini – Missi ja Mini – Misteri valimise finaalvooru oli kokku tulnud kuus oma kooli võistlustel paremaks tunnistatud paari.
Valjala põhikoolist osalesid Maarja Noot ja Maarjo Paiste, Kuressaare Vanalinna Koolist Mariliis Vipp ja Mark Nettan, Kahtla põhikoolist Liina Mets ja Rauno Ling, Kuressaare Gümnaasiumi esindasid Hertta Aus ja Karel Mets, Kuressaare põhikooli Kristel Käesel ja Madis Laid ning Saaremaa ühisgümnaasiumi Liisa Koppel ja Marjo Truu.
Tänavusel, järjekorranumbrilt kümnendal Mini – Missi ja Mini – Misteri konkursil tuli võistlejail oma oskusi näidata viies voorus. Kõigepealt tuli lastel tutvustada ennast ja oma kooli, sellele järgnes liikumisvoor, kus poisid ja tüdrukud pidid eraldi esitama liikumisõpetaja Inge Jalaka seatud tantsu.
Kolmandas, artistivoorus tuli võistlejatel matkida mõnd tuntud lauljat või näitlejat ning üllatusvoorus pidid lapsed pantomiimina ette kandma katkendeid erinevatest tuntud muinasjuttudest. Viimase osa võistlusest moodustasid sünnipäevateemaline fantaasiavoor ja küsimustele vastamine.
Zürii otsuse kohaselt läksid nii tänavuse Saaremaa Mini – Missi kui Mini – Misteri tiitel Saaremaa ühisgümnaasiumi – Liisa Koppelil ja Marjo Truul õnnestus tasavägises rebimises koguda kõige enam punkte.
Mini – Miss Liisa lausus pärast võitjate väljakuulutamist, et tema on selle eest kõige suurema tänu võlgu oma vanematele ja kooli huvijuhile Diana Õunale. Vastne Mini – Mister Marjo tunnistas, et võidetud tiitel tekitab temas väga hea ja uhke tunde, kuid keksima see teda ometi ei aja.
I printsessiks sai Mariliis Vipp Kuressaare Vanalinna koolist ja I printsiks ning KG kooliteatri Ubinamoos soosikuks kuulutati Madis Laid Kuressaare põhikoolist. II printsess, Turufoto Pildipiiga ja Lyra koori lemmikmiss on Kristel Käesel Kuressaare põhikoolist ning II prints ja Turufoto Pildipoiss on Karel Mets Kuressaare gümnaasiumist. Lyra koori lemmikpoiss oli Rauno Ling Kahtla põhikoolist. KG õpilasomavalitsus auhindas oma kooli esindajaid Karelit ja Herttat.
Võistlust korraldanud Saarepiiga Koolituse juht Tiia Leppik ütles, et kümnendale Mini – Missi ja – Misteri võistlusele kogunes vahva seltskond vahetuid, andekaid ja toredaid lapsi.
“Lapsed, kes nendel konkurssidel kümne aasta jooksul osalenud, on kõik tublid olnud, nad on praegugi kõik nö tegijad. Nad on siit kindlasti saanud esinemise ja isetegemise julgust ja ma usun, et Mini – Missi ja – Misteri konkursist on kasu olnud nii neile kui Saaremaale üldse,” lausus Leppik.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised