-6.2 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Kaitseliit abistab lennukitega väikesaari

Esialgse lepingu kohaselt abistavad Kaitseliidu lennukid transpordiga Abruka, Manilaiu, Kihnu, Vilsandi ja Prangli saare elanikke, teatas Kaitseliidu pressiesindaja. Kulud katab Euroopa Liidu piiriäärsete alade toetuse fond.
Homme, 1. aprillil on Eestimaa taevas võimalik näha Kaitseliidu vastformeeritud lennueskadrilli demonstratsioonlendu. Kell 10 hommikul stardib Ämari lennuväljalt 26 lennumasinat, mis teevad päeva jooksul ringi peale tervele riigile. Üle linnade lennates kasutavad Kaitseliidu piloodid spetsiaalseid suitsutekitamise vahendeid, mille tulemusena tekivad kevadisse sinitaevasse kollased kujundid. Sinise ja kollase värvikombinatsioon Eestimaa taevas tervitab kevadet ja kinnitab ühtlasi Eesti ning Rootsi jätkuvat sõprust.
Kollase jäljega eskadrilli võib vaadelda Tallinnas kella 10 ja 11 vahel, Tartu kohale peaksid lennukid jõudma kella 12 paiku ning Saare – ja Hiiumaa lennuhuvilised võiksid taevasse vaadata kella 13 ja 14 vahel.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised