-4.3 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Jüri Tuulik esines Sakla seltsimajas

Õhtu ametliku ja piduliku osa juhatas sisse Sakla raamatukogu juhataja Maide Ellik, tutvustades külalist ja tehes lühikese kokkuvõtte kirjaniku loomevarast.
Valjala Põhikooli õpilane Mary Tamsalu ja Sakla memmede rühma “Viktooria” liikmed Linda Raad ja Valve Toel esitasid lõike J. Tuuliku teostest “Meretagune asi” ja “Hirvesarvetuba”. Vahepalaks esines “Viktooria” tantsuetteastega.
Külaline rääkis oma lapsepõlvest ja seostest loominguga, samuti enda jaoks olulistest edasiviivatest jõududest. Piduliku osa lõppedes jätkus õhtu teed juues ja kringlit süües ning lõbusalt tantsu lüües Valjala kapelli saatel.
TIIA LÄTT

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised