-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Saaremaa saab esimese Muigu Mihkli

Konkursi esimeses voorus astuvad võistlejad loosijärjekorras üles kuni kümneminutiliste kodus ette valmistatud kavadega, mille teema on osalejate endi valida. Võistluse teises osas tõmbavad eelmisest voorust edasi pääsenud anekdoodivestjad endale kaks märksõna, mille kohta tuleb naljalood ette kanda pärast pisikest mõttepausi.
Kolmandasse, võistluse viimasesse etappi pääsenud kolm paremat naljameest(naist) peavad üles näitama külma närvi ja kiiret reaktsiooni, kuna mängujuhi öeldud märksõna peale tuleb anekdoot ette kanda otsekohe. Võidab kiirem.
Viimase vooru kolme kiirusülesande kõige paremini esitanu kuulutab kompetentne

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised