-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Nõudlus veiseliha järele väheneb

“Väga palju veiseliha äraütlemisi on just Tallinna poole pealt, kus restoranid kurdavad, et veiselihast praade ei tellita,” kinnitas Saagpakk. Samuti jääb senisest rohkem lettidele veiselihast suitsusinki.
Saagpaku sõnul ei saa tagasilööki mõõta siiski tonnides, kuna pealinna varustamine on põhiliselt ümberkaudsete tööstuste pärusmaa. Paljud Tallinna restoranid kasutavad ka turult või otse talumehe käest ostetud liha.
Lihatööstuse juht märkis, et kuigi vorstimeistrid kasutavad veiseliha siiani edukalt, on nad siiski hakanud retsepte üle vaatama juhuks, kui veiseliha läheb defitsiitsemaks.
“Vorstide sees kasutame veiseliha senini edasi. Oleme küll vaadanud oma retsepte üle, et kui veiseliha läheb veel defitsiitsemaks, et siis vähendada veiseliha osa vorstide sees.”
AIN LEMBER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised