1 C
Kuressaare
Neljapäev, 20. jaanuar 2022

Politseikroonika

Pühapäeval kell 19.33 pidas politsei Kuressaare – Võhma – Panga tee 10,5. kilomeetril kinni 1962. a sündinud Kaarma valla elaniku, kes juhtis purjuspäi sõiduautot. Kuna mehel on kehtiv halduskaristus samaliigilise teo eest, alustati kriminaalmenetlust.
Kell 20.25 leidis üks naisterahvas Kuressaare – Kuivastu ringtee äärest väikese tüdruku ja tõi ta prefektuuri. Politseile luiskas laps, et ei tea, kus elab, kuid tegelikult oli ta kodunt ära jooksnud. Seda põhjusel, et elab koos isaga, kuid tahab elada ema juures.
Politsei viis tüdruku koju, edasi tegeleb temaga alaealiste asjade komisjon.
Eelmisel neljapäeval ja reedel toimus maakonnas politseioperatsioon “Alaealised ja avalik kord”, milles osales 16 politseiametnikku ja kolm abipolitseinikku. Kokku kontrolliti 60 tänavail viibivat alaealist, kellest seitse olid purjus.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised