-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Armukade kolumbialanetappis Göteborgis saarlanna

Topeltmõrv pandi toime kolmapäeva õhtul kella kuue ja seitsme vahel Göteborgi Krokslätti linnaosas Drivhusgatani tänaval asuvas majas, kuhu saarlanna 27 – aastane sõber oli umbes kuu aega tagasi korteri soetanud.
Politseid teavitasid kaksikmõrvast naabrid, kes olid kõrvalkorteris müra kuulnud ja selle põhjust otsima läinud. Politsei kohale jõudes oli naine surnud, mees suri hiljem haiglas. Tunnistuste kohaselt tapeti naine ja mees noaga.
37 – aastasel topeltmõrtsukast kolumbialasel pani politsei käed raudu neljapäeval kell 13 Stockholmis ja süüdistus esitati talle kolm tundi pärast vahistamist.
Kolumbialane on mõrvatud neiu endine elukaaslane, kelle tooruste ja vägivalla eest naine varemgi politsei poole oli pöördunud.
Varem ei ole meest kuritegude sooritamise eest karistatud.
Süüdistatava advokaat Allan Stutzinsky väitis, et mees sel päeval Göteborgis ei käinud, kuid Rootsi ajakirjanduse andmetel on kolumbialase mobiiltelefoni kasutatud Göteborgis ning just mõrvapaiga piirkonnas – asjaolu, mida kinnipeetav ära seletada ei suuda. Üks tunnistajaist nägi meesterahvast mõrvapaiga lähedal juba paar tundi enne mõrva toimepanekut.
Rootsi ajaleht Expressen kirjutas, et süüdistuse mõjukaimaks osaks on pealtnägijate tunnistused – mõrvarit nähti ju nii enne mõrva kui pärast seda. Mehe põgenemisteel leiti vere jälgi, mis viitavad võimalusele, et mõrvar vigastas ka ennast. Mõrvari vasaku käe sõrmusesõrmel on lõikehaav, mille ta väitis endale olevat tekitanud Stockholmis oma korteris tööd tehes.
ANDRES SEPP

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised