-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Päästeteenistuse info

25. märtsil kell 11.36 teatati päästeteenistuse häirekeskusesse prügikasti põlemisest Kuressaares Turu tänaval. Prügikast oli süttinud sinna pandud hõõguvast tuhast, vahendas päästeteenistuse pressiesindaja Sirle Matt.
25. märtsil põles Mustjala vallas Tirtsu soos kulu ja võsastik kokku umbes 6 hektaril. Kontrolli alt väljunud kulupõlengu avastas 3 km kaugusel elav Kuressaare keskkomando meeskonnavanem, kellel oli puhkepäev.
Põlengukohale sõitis ka läheduses elav Kuressaare keskkomando autojuht Mustjala valla tuletõrjeautoga. Esmalt kustutati tuulealune soo serv takistamaks tule levikut okasmetsale. Põlemise likvideerimisel olid abis ka kohalikud elanikud. Kustutustööd kestsid 5 tundi.
Kulu põletamine väljus kontrolli alt, kuna ei arvestatud tuule suunda ja asjaolu, et tuul võib tugevneda.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised