-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Lümandas esietendus idamaine muinasjutt

See on idamaine muinasjutt tüdrukust, kellel oli kolm kosilast. Üks neist toetub rikkusele, teine lubadustele ja kolmas armastusele. Kes jõuab eesmärgile? Aga seal, kus on suur armastus, sünnib imesid ja hea võidab alati kurjuse.
Seekordki mängib etenduses kaasa näiteringi raudvara Anne Viira, samuti osalevad etenduses kogenud näitlejad Külli Piirsalu, Anne Malm, Kalmer Raud, Andi Kuivjõgi, Aivo Treirat, Olev Tarkin, Harald Tõru, Ulvi Põld, Tiina Lember, Liisi Kuivjõgi ja Priit Penu. Lavadebüüdiks on see etendus Ander Murekasele.
“Idamaist lavatükki mängime küll esmakordselt,” ütles kultuurimaja direktor Ulvi Põld, “Vahelduse mõttes on see täitsa põnev asi, tutvusime idamaise kultuuri ja kommetega ning saime ise ka palju targemaks.”
Lümanda näitemänguseltskond avaldab toetuse eest tänu kohalikule vallavalitsusele, Eesti Harrastusteatrite Liidule, Eesti Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupile ja Eesti Raamatu Aasta Saaremaa komiteele.
TÕNU ANGER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised