-6.2 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Sirje Kreisman – parim juhendaja

Laureaatideks tunnistati Jõgeva gümnaasiumi teater Liblikapüüdja F. Dostojevski ainetel seatud lavastusega “Poisid” (juhendaja Lianne Saage – Vahuri), Kuressaare gümnaasiumi 10.a klassi Näitetrupp etendusega “Kolm karu” (juhendaja Ester Kuusik) ja Saaremaa ühisgümnaasiumi Kreisis kompositsiooniga “Eksam” (juhendaja Sirje Kreisman).
Parima meesosatäitja tiitli sai Meelis Põdersoo Jõgeva Liblikapüüdjast, parim naisosatäitja oli sama trupi liige Silja Kana.
Paremateks kõrvalosatäitjateks kuulutati Reelika Pirk Haapsalu gümnaasiumi trupist Kajakas, Annely Kannike Kehra keskkooli teatrist Lunaatikud, Raho Aadla Rakvere LNNTst ja Martin Kõiv Jõgeva Liblikapüüdjast.
Parima lavakujunduse preemia sai Kuressaare gümnaasiumi 10a klassi Näitetrupp, kõige parema muusikalise kujunduse valmistas ette trupp Kose Näitlejad.
Parimaks juhendajaks pärjati SÜGi Kreisise juht Sirje Kreisman. Publiku lemmikuks hääletati taas Rakvere LNNT, sama trupp sai ka õpilaszürii lemmiku tiitli ja Toomas Kivi mälestuspreemia – Elurõõmu preemia omanikuks.
Tallinna Linnateatri preemia, võimaluse selle teatri laval etendus anda, said Jõgeva Liblikapüüdja lavastusega “Poisid” ja Rakvere LNNT lavastusega “Lollid”.
Zürii eripreemiad said Jaak Laanpere Kolga KKst, sama kooli etenduse kavaleht, Reigo Andok Rapla Erapooletust ja Kose Näitlejad.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised