-1.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Toivo Alt on seotud mitme kriminaalasjaga

Jaanuaris avas Saare politsei kriminaalasja toimiku Aldi poolt väidetavalt korraldatud ebaseadusliku jälitustegevuse uurimiseks. Selles juhtumis kuriteo koosseisu ei tuvastatud.
Märtsi algul algatas politsei kriminaalasja, et tuvastada Toivo Aldi ja teise Kuressaare linnavolikogu liikme, Tiit Sarapuu poolt viimaste kohalike omavalitsuste valimiste aegu korraldatud väidetavat häälteostmist. Mõlemad mehed on häälte ostmist eitanud.
Kaitsepolitsei menetluses on kriminaalasi, mis puudutab Toivo Aldile mullu jõulude paiku tehtud tapmisähvardust. Kapo komissar Hannes Kont ütles eile, et ähvardus leidis aset ja kaitsepolitseile on teada, kust ähvardaja helistas, kuid kõne oli tehtud tehniliselt nii keeruliselt, et selle tõendamine on väga raske.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised