-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Süvasadama planeerimine jätkub

Regionaalministri nõuniku Aarne Veedla sõnul sadama projekteerimise tegevus katkenud pole. Vaid AS – i Undva Sadam juhatuse esimees Lembit Laido on öelnud, et nemad on lõpetanud, aga tegelikult süvasadama ehituse asi jätkub ning otsitakse uut sadamakohta reisijateveo teenuste osutamiseks, ütles Veedla.
Ta kinnitas, et on olemas sadama projekti rahastamisest huvitatud ettevõtjaid ning olemas on ka kaks alternatiivset asukohta sadama ehituseks.
Küsimus on lihtsalt selles, kas uuele asukohale saab keskkonnaministeeriumi ja looduskaitsjate nõusoleku. Kui load saab, siis hakkab asi toimima – tehakse uus projekt ning valitakse uus ehitaja, lisas ta.
BNS/MM

Eelmine artikkelPolitseikroonika
Järgmine artikkelSaaremaa kasvab Muhumaaga kokku
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised