-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Teatri uuslavastusel kesine publikuhuvi

“Vähe rahvast oli juba teisel etendusel,” nentis Kuressaare linnateatri direktor Väino Uibo, kes näeb vähese publikuhuvi põhjusena peatselt algavaid Saaremaa teatripäevi, mille raames tuleb Saaremaale külalisetendusi andma hulk teisi Eesti teatreid.
“Inimesed räägivad kassas, et oma teatri etendust näeme pärastpoole ikka, praegu võtame piletid külalisetendustele. Palju siis inimesed ikka jõuavad teatris käia,” lausus Uibo, kelle sõnul on teatripäevad selles suhtes, et oma teatri etendusi pole mõtet mängida peaaegu kuu aega, täielik tragöödia.
“Uuele lavastusele tähendab see, kui seda mängida ei saa, väga palju. Näitlejad on kaugelt kohale sõitnud ja oma töö teinud, inimesed tahavad mängida ja kui nad saavad seda teha ainult paar – kolm korda, siis ma varsti siia enam näitlejaid ei leiagi,” avaldas Uibo.
“Põrunud aru

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised