-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Linnateater ihkab gastrollibussi

Kuressaare linnateatri direktori Väino Uibo sõnul saab Saaremaal üht teatritükki mängida kõige enam kümme korda, siis on publik ammendatud. Näitlejatele jääb aga seda väheks, seetõttu peame rohkem püüdma oma etendusi välja viia, vahendas Uibo. Ta lisas, et ringreisid aitavad ühtlasi ka teatri mainet tõsta.
Teatridirektori sõnul on gastrollideks oma bussi hankimine hädavajalik, kuna külalisetendustele sõiduks teenuse korras bussi tellimine on väga kulukas. Uibo loodab sõiduvahendi hankimisel regionaalprogrammidele.
Neljapäeval külastas linnateatrit regionaalminister Toivo Asmer, kes avaldas teatri soovile toetust. Teater peab saama ratastele, see on kahtlemata regionaalpoliitiline küsimus, vahendas Asmer. Praegu on küsimus selles, millisest programmist sõidukite rahastamine leida, lisas minister.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised