-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Merko Ehitus vaidlustas konkursi

Merko Ehitus vaidlustas ehituspakkumise hindamiskriteeriumid. “Need on nüansid,” ütles Kuressaare abilinnapea Aarne Mustis. “Alguses ta leidis, et oli parem pakkuja, kuna ehitushind oli tal soodsam. Kuid see oli vaid üks osa hindamiskriteeriumidest,” rääkis ta.
Mustis möönis, et Merko Ehitus loobus võimalikust lepitusprotsessist ja pöördus kohe riigihangete ameti vahekohtusse. Vahekohtu istung toimus teisipäeval, oma otsuse teeb kohus teatavaks viie päeva jooksul.
“Loodame, et tegime kõik õigesti ja seadusest lähtuvalt,” sõnas Mustis. Ta nentis, et juhul, kui vahekohtu otsus on linna jaoks negatiivne, tuleb teha uus konkurss. “See oleks küll halb, kuid ehituse valmimise tähtaegu oluliselt ei muuda,” ütles abilinnapea.
Kesklinna raamatukogu – konverentsikeskuse ehitus peaks algama 1. aprillist ja lõppema tuleva aasta 31. märtsil.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised