-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Valjalas tähistati vabariigi aastapäeva sportlikult koos Soome s&otild

Kohalolijaid tervitas ja õnnitles pidupäeva puhul kultuurijuht Viktor Martel. Kontserdi ajal tähistati ka segakoori Valdia 11. tegevusaastat, kuid veel esinesid segatantsurühm, naistantsurühm ja memmede tantsurühm ning kapell Enn Tomsoni juhendamisel. Kuna märtsikuus sõidavad Valjala taidlejad Soome sõprusvalda esinema, siis võis seda kontserti võtta ka peaproovina enne küllasõitu põhjanaabrite juurde. Otsustati, et Pirkkalasse sõidavad segakoor Valdia (juhendaja Õie Pärtel), sega – ja naistantsurühm (juhendaja Mari Soots) ning Valjala memmede tantsurühm, mida juhendab Viktor Martel.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised