-12 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Leisi ja Orissaare õpilased tähistasid koos aastapäeva

Leisi keskkoolis tähistati vabariigi aastapäeva piduliku aktusega, mis algas riigihümni ja oma kooli hümni laulmisega. Lõpuklassi õpilased esitasid montaazhi “Igal ajastul oma ikoonid”. Juhendaja õpetaja Maila Muuga. Lühikese ülevaate kodumaa ajaloost tegi kooli ajalooõpetaja Sander Sulg. Ta luges ette ka märkmeid oma vanaisa sõjapäevikust, mis kirjutatud Vabadussõja ajal. Tiina Oksa juhatusel esinesid mudilaskoor, tütarlaste lauluansambel, solistid jt.
Kohalolijaid oli tulnud tervitama vallavanem Mart Mäeker. Tänukiri, lilled ja kommikarbid anti neile peredele, kus lapsed õpivad ainult viitele või ka neljadele – viitele. Lapsevanemad saavadki kõige rohkem toetada siis, kui nende lapsed hästi õpivad.
Õhtul aga kohtusid keskkooli vanema astme õpilased Orissaare Gümnaasiumi mereklassiga, keda juhendab õpetaja Evi Männik. Korraldati sportlikke võistlusi, tantsiti, töötas õpilaskohvik. Aprillis lähevad Leisi õpilased Orissaarde vastukülaskäigule.
“Sellest vanade sõprussidemete taastamisest võib ainult rõõmu tunda,” kinnitas Leisi keskkooli huvijuht Anu Noor, “sest ega meie maakoolidel omavahelisi ühisüritusi eriti palju ole.”
TÕNU ANGER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised