-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Aastapäeva aktus Tornimäel

Reede hommikul oli Tornimäe koolis tavalisest koolipäevast pidulikum. Kooli koridoris ootasid istujaid valmispandud toolide read ja linaga kaetud laual ootasid süütamist küünlad. Magnetofonilt kostva muusika lõppedes sammusid koridori kollastes kaelarättides ja vormimütsides kodutütred. Rivi juhiks ja käskluste andjaks oli Katrin Nõgu. Neid tervitasid rühmavanem Marjana Prii ja rühmajuht Andra Kabur. Direktor luges ette EV haridusministri tervituse.
Uued kodutütred Karin Kuusemäe ja Elika Turba lugesid ette kodutütarde tõotuse ja rühmajuht sidus tüdrukutele kaela kollased kaelarätid.
Piduliku sündmuse ja vabariigi aastapäeva puhul tervitasid kooliperet Kaitseliidu Orissaare rühma pealik Raivo Kabur ja vallavanem Eino Kirs. Luule – ja laulupõimikuga esinesid kodutütred ja sõnakunstiringi liikmed.
AIMI PITK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised