-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

KG kaalub talaari kasutuselevõttu

Õppealajuhataja Maidu Variku sõnul on koolivormi küsimus olnud päevakorral juba aastaid, talaari kasutamise mõte aga uuem. Kooli lõpuõhtutele on mõned õpilased tulemata jäänud, kuna neil ei ole teistega võrdset riietust selga panna. Lõputalaari olemasolu korral see probleem laheneks.
Talaarile on enamus õpilasi jah – sõna öelnud, kuigi on ka vastaseid. Kui võimalik, loodab kooli juhtkond sel aastal ka omapoolsele otsusele jõuda. Rõivadisaini õppivad KG vilistlased on teinud ka koolivormi kavandeid, millest koolis näitusel on valik üleval.
Seni on mitmed koolid keskendunud oma sümboolika põhjalikumale väljatöötamisele: teklid, spordisärgid, märgid. Haridusosakonna juhataja Raivo Peetersi sõnul on vormi nõude kehtestamine kooli ja hoolekogu otsustada. Ta lisas, et talaari idee on maakonna koolidest KG – l esimene.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised