-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Maakunsti ring nüüd ka internetis

Saaremaa Kunstistuudio juhataja ja “Avatud ringi” Saaremaa – projekti kuraator Anne Tootmaa selgitas, et maakunsti sümpoosioni kodulehekülg www.kunstistuudio.ee annab internetis surfajale eesti ja inglise keeles kirjelduse 15. – 24. juunini Saaremaal toimuva kunstisündmuse kohta, avaldab sümpoosionist osa võtta soovija ankeedi ja osavõtutingimused.
Ära toodud on ka Kuressaare linnaplaan ja eraldi fotod kõigist tööpaikadest. Tootmaa sõnul on praegu rahvusvahelise maakunstisümpoosioni tööpaikadeks määratud lossi vallid, vallikraavid ja lossiümbruse haljasala, linnateatri muruplats, jahisadam, Roomassaare ja Nasva sadam, kesklinna kaks haljasala, supelrand, Raiekivi sääre tipp, kaks linna sissesõidu ringteed ja linnuse looderaveliin.
Sümpoosioni lõppedes pannakse selle raames valminud maakunstitaieste kohta kokku kataloog, teosed jäävad huvilistele vaadeldavaks umbes pooleks aastaks. Kokku peaks siia tulema umbes paarkümmend kunstnikku.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised