-1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Kreeka turismikompleksi juhid lubavad praktikakohti

Ametikooli direktori Neeme Ranna sõnutsi võib võimalus välismaale praktikale asuda osutuda õpilaste arvult suuremaks kui kunagi varem. Seni on mõned ametikooli kokad praktiseerinud Inglismaal, Iirimaal, Prantsusmaal, Itaalias.
“Enamik õpilasi sobiks meile väga hästi,” leidsid Sani Beachi puhkekeskuse väljaõppejuht Dimitrios Koupis ja Sani Beach Hoteli mänedzher Manolis Papadakis. “Nad on noored, õpihimulised.”
Praktikantide valikul hinnatakse lisaks heale inglise või saksa keele oskusele ning haridustasemele ka naeratust ja head tuju. Ühe hinnangukriteeriumidest jätsid kreeklased siiski vaid enda teada, viidates firmasisesele konfidentsiaalsusnõudele.
Kes osutuvad väljavalituiks, selgub selle kuu lõpul. Lepingud tehakse nelja kuni kuue kuu peale. Noored võetakse tööle erinevat tüüpi restoranidesse ja baaridesse nii toidu valmistajaks kui ka teenindajaiks.
Seni on Sani Beachi puhkekompleksis olnud praktikante kogu Euroopast ja tänavu ka Ameerika Ühendriikidest ning Kanadast.
Ametikooli õppimistingimusi pidasid külalised rahuldavaks, kuid peamine on nende sõnul, et inimesed sobiva ameti valiksid ja et neile meeldiks see, millega nad tegelevad.
Siinsed kontaktid tekkisid kreeklastel tänu kolledzhi direktorile Maret Pangale ja ametikooli inglise keele õpetajale Martha Hubbardile möödunud aasta novembris, kes külastasid Sani Beachi puhkekeskust.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised