-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Saare laste ajaloojoonistused kodus tagasi

Saaremaa muuseumi teaduri ja muinsuskaitsetegelase Raul Salumäe sõnul pandi Saaremaa Muinsuskaitse Seltsi poolt korraldatud laste ajalooteemaliste joonistuste näitus “Minu kodusaare lugu” kuurhoonesse üles, et sellega saaksid tutvuda ka kohalikud kunstisõbrad.
Tegemist on valiknäitusega aasta tagasi korraldatud joonistusvõistlusele laekunud tööde hulgast. Näitusel on vaadata 27 pilti, kõige noorem autor on 5 – ja kõige vanem 15 – aastane ning näitusel esineb lapsi üle Saaremaa.
“Saaremaa rahvas sai pärast joonistusvõistlust näha kõiki laekunud kaastöid, nüüd on neil võimalus vaadata valikut võistluse parematest joonistustest,” sõnas Salumäe.
Sama näitust eksponeeriti läinud aasta septembris – oktoobris Helsingis Annantalo laste ja noorte kunstikeskuses, oktoobris – novembris Stockholmi Eesti Maja kunstinäituste saalis ja tänavu jaanuaris – veebruari alguses Lihula kultuurimajas.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised