-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Arvutijoonistuste võistlus lõppenud

Detsembris väljakuulutatud võistlusele “Saaremaa homme” laekus töid kõigist Saaremaa koolidest. Züriiliikmed tõdesid, et parima leidmine oli keeruline, kuna teema oli raske. KG arvutiõpetajate hinnangul andis võidutööle eelise efektsus ja selge seotus Saaremaaga.
Võistluselt korjas auhindu ka KG, kellele läksid kõik kolm auhinnalist kohta 10.-12. klassi vanuserühmas.
I koha saavutas Andrus Pajuniit 12. kl., II Janno Saft 10. kl. ja III Taavi Tänav 11. kl. 7.-9. klasside arvestuses saavutas I koha KG õpilane Ainer Hometsko 7. klassist.
Maakoolide osavõtt oli sel aastal teretulnult suur. Nii võidutseski 4.-6. klassi vanuserühmas Taavi Süld Vätta algkoolist 5. kl, II koha sai Mihkel Sadam Salme PK-st 5. kl. III koha Triinu Tarus 4.a kl KG.
Oma visiooni tuleviku – Saaremaast said esitada ka 1.-3. klasside õpilased. Selles vanuserühmas saavutas esikoha Ande Viru, II kohale tuli Taavi Vipp, III koha saavutas Mariana Vogt. Kõik õpivad Vätta algkoolis.
Marjam Kuris

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised