-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Politsei jättis rahuldamata laevafirma juhi avalduse

Rihvk esitas jaanuaris politseile eraisikuna avalduse, milles palus uurida, kas teede – ja sideministeeriumi parvlaevaühenduse hinnakomisjoni liige ja ärimees Toivo Alt tegeles nende kohtumist lindistades ebaseadusliku jälitustegevusega.
Saare kriminaalpolitsei komissar Priit Heinsoo ütles eile BNS – ile, et avalduses toodud väidete kontrollimisel selgus, et meeste vestlus ei sisaldanud eraisikulisi andmeid. Samuti ei tegelenud Alt selliste andmete levitamisega.
“Seega, isegi kui vestluse lindistamine aset leidis, ei ole tegemist ebaseadusliku jälitustegevusega ning me keeldusime kriminaalmenetluse alustamisest,” lausus Heinsoo.
Möödunud aasta detsembris pöördus politsei poole Toivo Alt, kes väitis, et sai 19. detsembril, päev enne esimest hinnakomisjoni kokkuistumist tapmisähvarduse.
“Rahulikus toonis vene keelt kõnelev mees helistas mulle mobiiltelefonile ja soovitas tariifikomisjonist eemale hoida, kui mu elu kallis on,” ütles Alt toona. Tema avalduse alusel alustas kaitsepolitsei kriminaalmenetlust.
MM/BNS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised