-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Politseikroonika

RÖÖVEL ÄHVARDAS OMA OHVRIT TAPPA
Tundmatu tänavaröövel ähvardas ööl vastu neljapäeva Kuressaares keskealise naise maha lasta, kui too oma rahakotti ära ei anna. Vahejuhtum leidis aset neljapäeva öösel kella ühe paiku Kaevu tänava ristmiku piirkonnas, kus umbes 20 – aastane noormees ründas 50 – aastast Mallet. Röövel nõudis naiselt rahakotti ja ähvardas teda rahakoti mitteloovutamisel maha lasta. Noormehel oli käes mingi ese ja kui naine hakkas appi karjuma, kägistas röövel teda ja lõi kõva esemega vastu pead.
Noormees põgenes, kui Mallele ruttas appi juhuslik mööduja. Kurjategija on kõhn, kahvatu näoga, 178 – 180 sentimeetrit pikk ja mustade juustega. Seljas kandis ta musta nahktagi ja musti pükse.
JÕID BUSSIJAAMAS
Kolmapäeval toimetas politsei Kuressaare bussijaamast kainenema 43 – aastase Kärla valla elaniku, kes koos 16 – aastase Kuressaare noormehega jaama ooteruumis lärmas ja alkoholi tarvitas.
Samal päeval kell 14.20 teatati politseile, et Smuuli tänaval tuigerdab purjus mees, kellel on probleeme püstiseismisega. 53 – aastane kuressaarlane viidi kainenema ja talle määrati 265 – kroonine rahatrahv.
Kolmapäeval alustas Saare politsei maakohtu täitevameti taotlusel kriminaalmenetlust 29 – aastase Leisi valla elaniku suhtes. Mehelt on kohtu otsusel mõistetud välja 36 994 – kroonine kahjutasu Mustjala metskonnale, 24 900 – kroonine võlg ühele eraisikule ja 1226 krooni suurused kohtukulud, kuid süüdimõistetu pole neid tasuma asunud.
MEES LANGES RÖÖVLI OHVRIKS
Neljapäeval laekus politseile avaldus selle kohta, et pühapäeval kella 20 – 21 paiku tungiti Kuressaares Kauba tänaval kallale 46 – aastasele mehele, kellelt rööviti pruun nahktagi, mobiiltelefon Nokia, rahakott koos dokumentide ja 200 krooni sularahaga. Politsei alustas kriminaalmenetlust.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised