-1.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Vandersellide kontsert

Laupäeval, 27. jaanuaril olid koolidevahelise poistekoori Vandersellid lapsevanemad kutsutud Kuressaarde koosolekule.
Kuursaalis rõõmustasid laulupoisid oma vanemaid väikese kontserdiga. Sel ajal, kui poisid linnuses uuteks esinemisteks proovi tegid, toimus lastevanemate koosolek.
Koori dirigent Ludmilla Toon sõnas, et sel hooajal on kooril plaanis anda kontserte Saaremaa koolides. Alustatakse neist, kus Vandersellide poisid õpivad. Kontserdireisidega tehti algust juba möödunud aasta detsembris. Järgmine kontsertesinemine on 1. veebruaril Orissaare, Pihtla ja Kaali koolis.
Poistekoori töö toimub laululaagrites üks kord kuus. Maakonna erinevate koolide poistele annavad ühise lauluvõimaluse dirigendid Ludmilla Toon ja Sirje Ranniit. Lisaks laulmisele teevad poisid laagris ka sporti.
RAILI NÕGU

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised