-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Politseikroonika

Esmaspäeval juhtus maakonna teedel kaks sõiduauto ja põdra kokkupõrget.
Esimene kokkupõrge toimus Leisi vallas Tika teeristi kandis, teine Muhu vallas Kuressaare – Valjala – Kuivastu mnt 68. kilomeetril.
Esmaspäeval kella 9.40 paiku püüdis Saare politsei vahialune, kelle vahi all pidamise tähtaja pikendamise arutelu oli äsja Saare maakohtus lõppenud, põgeneda konvoeerimise käigus Lossi tn 2 maja ees. Mees jõudis joosta Kauba tn 1 maja juurde, kus politseinikud ta kinni pidasid.
Teisipäeval teatati Kihelkonna vallast politseile, et oma kodus oli ennast maha lasknud 34 – aastane naisterahvas.
Teisipäeval kell 14.10 sai politsei teate Kuressaares Marientali tee ja Mooni tänava ristmiku juures juhtunud liiklusõnnetusest. Inimesed vigastada ei saanud, kuid üks sõiduk sai tugevasti kannatada.
Samal päeval sõitis Kaali kraatri juures autoga vastu puud 46 – aastane Kaarma valla elanik. Mees oli autoroolis purjuspäi – juba teist korda viimase aasta jooksul – ja seetõttu alustas politsei kriminaalmenetlust.
Kell 23.47 teatati politseile, et Kuressaares Koidu tänaval askeldab kraavis oleva rohelise VAZ – tüüpi auto ümber kamp alkoholijoobe tunnustega meesterahvaid. Purjus autoomanik, 38 – aastane Kuressaare elanik viidi kainenema ja teda karistati 530 – kroonise rahatrahviga.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised