-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Politseikroonika

Reedel toimus Kuressaare – Valjala – Kuivastu maantee 22. kilomeetril liiklusõnnetus, milles inimesed vigastada ei saanud.
Laupäeval toimus liiklusõnnetus Kuressaares Marientali tee ja Lille tänava ristmikul.
Reede õhtul tabati Jürka kaupluses pisivaras, kes üritas purjuspäi varastada pudelit veini. 15 – aastase vargapoisiga tegeleb noorsoopolitsei.
Laupäeval viidi Ranna kauplusest kainerisse 46 – aastane Kuressaare elanik, kes tarvitas kaupluses alkoholi ja tülitas kliente ning müüjaid.
Kärla vallast sai politsei laupäeval kaks teadet, milles viidati, et Haamse – Sauvere teel toimub kiiruskatse, mis ohustab teisi liiklejaid. Politsei võttis ühendust rahvaralli korraldajaga, kes väitis, et tegu polnud kiiruskatsega, vaid kiirusliku lõiguga. Korraldaja sõnul reguleerisid kohapeal liiklust kohtunikud ning sõit ei tohtinuks kedagi segada.
Laupäeval sattus kainestusmajja 46 – aastane Kaarma vallas elav mees. Samal õhtul toimus Smuuli tn 14 ees kaklus, milles tekitati kehavigastusi 13 – aastasele Kuressaare elanikule. Samuti ründasid poisi peksjad kaklusele vahele läinud linlast, kellel rebenes jope tasku.
Ööl vastu pühapäeva viidi ööklubi 007 eest kainestusmajja 22 – aastane Salme valla elanik.
Pühapäeval kell 7.35 teatati politseile, et Ruuni Pizzas on purjus isikud, kes tarvitavad kaasa toodud alkoholi, keelduvad lahkumast ega allu turvatöötaja korraldustele. Kainenema viidi 25 – aastane Kuressaare noormees, kes peab tasuma trahviks 2650 krooni.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised