-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Kuressaare sai esimese eratänava

“Tegemist ei ole pühendusnimega,” selgitas linnavalitsuse haridus – ja kultuuriosakonna juhataja Urve Tiidus. Inimesed teavad kõnealust piirkonda kui Mierzejewski aeda, mis on ka tavalises kõnepruugis levinud, lisas ta.
“Leidsime, et maaomaniku soovi saab siiski arvestada, lähtudes kultuuriloolisest ja ajaloolisest taustast,” märkis Tiidus.
Kuigi oli olemas tänava omaniku Saima Tishleri ettepanek, soovitas nimekomisjon pargi puhkeala kui tervisepiirkonna ideed arvestades anda tänavale esialgu nimeks Tervise, mille volikogu läinud aastal ka kinnitas. Pärast seda tuli mitmeid ettepanekuid nii omanikult kui kodanikelt, mistõttu otsustati nime küsimus uuesti läbi vaadata.
Linnaga on kokkulepe, et omanik rajab oma kuludega tänavale kõik vajalikud kommunikatsioonid ja hakkab hiljem tänavat ka ise hooldama.
Kinnistu omanik tahab Mierzejewski uulitsasse ehitada viis eramut ja tervisekompleksi.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised