-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Hiiu Kalur müüb külmhoone

Hiiu Kaluri juhataja Toomas Kõuhkna ütles Meie Maale, et nõukogu plaanib ühe osa kontserni kalakülmutusvõimsuse müüki, et mujal edukamalt töötada. Ühe võimalusena pakuti välja Läätsa tööstuse Nasval asuva külmhoone mahamüümist.
Hiiu Kaluri omanikud ei taha Kõuhkna sõnul konkureerida kalafilee turul, mistõttu võib tulevikus rääkida ka NasFili fileerimistsehhi ehk rahvasuus tuntud “tondilossi” müümisest.
“Meie põhisuund on sproti, tomatitoodete, pasteedi, kalakotlettide ja külmkala müük. Hiiu Kaluri kahe tsehhi peale plaanime tänavu müüa 68 miljonit toosi kalakonserve. Lisaks tehakse Eesti turule erinevaid kalatooteid, kuid selle toodangu maht on üsna väike,” rääkis Kõuhkna.
Kuigi Läätsa kalatööstuse eelmise aasta käive ulatus 120 miljoni kroonini, lõpetas ettevõte aasta kahjumiga.
VELJO KUIVJÕGI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised