-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Solistide konkursi grand prix’ läks Saaremaa juurtega viljandlasele

Zürii liikmete sõnul ei tekkinud selle lauluvõistluse grand prix’d välja andes isegi mitte vaidlusi: Viljandi Paalalinna Gümnaasiumi noormees Raimondo Laikre, kes end ise meisterlikult klaveril saatis, oli teistest võistlejatest nii kõrgelt üle.
Juba enne zürii otsuse avalikustamist oli samal arvamusel ka Raimondo onu ja juhendaja Tõnu Laikre.
“See, et Raimondo konkursi grand prix’ võidab, on minu meelest sama kindel, kui et Päike tõuseb. Ja see pole uhkus, see on lihtsalt selline teadmine,” kinnitas ta ja oli tänulik, et konkursi korraldajad olid nõus Raimondo võistlema lubama, ehkki ta oli nende jaoks täiesti tundmatu nimi ning ka lint lauljat tutvustavate lugudega jäi ajapuuduse tõttu Saaremaale saatmata.
17 – aastane lauluvõistluse üllatusmees ise jäi aga tagasihoidlikuks:
“Spetsiaalselt ma laulmist kusagil koolis õppinud polegi, kõik selle on mulle selgeks õpetanud onu ja vanaema. Klaverit sai kunagi muusikakoolis õpitud, aga tüdinesin sellest ära ja jätsin kooli pooleli,” rääkis ta.
Saaremaal peetud solistide konkurss oli talle esimene tõsisem ülesastumine üldse – noormees väitis, et ta ei esine eriti ega ole varem osalenud ka tõsisematel konkurssidel.
“Muidugi, Raimondo oleks võinud juba ammu kusagil laulda, aga nüüd arvan, et siinne võit on tema lauljakarjäärile väga ilusaks stardiks. Liiatigi on Saaremaa ju meie esiemade – isade maa,” sõnas Tõnu Laikre.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised