-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Parimad maksumaksjad

Kuigi selles tabelis viienda koha hõivanud AS Neomobile oli üldtabelis üheksas, hindavad linnajuhid mullu ettevõtjate saavutusi tunamullustega võrreldes märkimisväärselt paremaks.
Saare Maksuameti direktor Olev Martinson ütles Saaremaa Haigekassa hea üldkoha kohta, et haiguslehe saajatele pole haigekassa ju tööandja. Maakonna edetabelis on Saare maakonnas registreeritud iseseisvad juriidilised ettevõtted, kes kõige tublimad üksikisiku tulumaksu (omavalitsus saab sellest 56%) ja maamaksu (omavalitsus saab 100%) maksjad.
Martinsoni andmetel on maamaksu osatähtsus suhteliselt väike. Üllatav on aga see, et Saaremaa Laevakompanii on linna eelmise aasta edetabelis alles 13., Hansatee oli tunamullu linnas 10., mullu 58. Estline on aga märksa stabiilsem, mullu linnas 21., ülemöödunud aastal 19.
SAARE MAAKOND

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised