-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Politseikroonika

PIIRIVALVURID LEIDSID KALURI SURNUKEHA
Laupäeval kell 19.30 teatati Saaremaa päästeteenistusele kalurist, kes oli sama päeva hommikul kella 10 paiku läinud Küdema lahes Panga nuki alla merre võrku sisse panema ega olnud veel tagasi jõudnud.
Kell 20.14 alustasid Undva ja Kuressaare kordoni piirivalvurid kadunud mehe otsinguid. Otsingutele kaasati ka Kuressaare kordoni mootorpaat. Kell 21.35 leidsid piirivalvurid 50 – aastase Arno kummipükstes surnukeha Küdema lahe kaldalt Panga nuki alt mõne meetri kauguselt veepiirist. Ilmselt oli mees surnud alajahtumise tagajärjel.
Laupäeval kell 14.55 sai politsei Kaarma vallast teate, et Liiva surnuaia ees on meesterahva laip. Kohaliku elaniku Aksel M-i (69) vägivallatunnusteta surnukeha viidi Kuressaare haigla morgi.
LIBE TEE VIIS AUTO KUMMULI
Neljapäeva lõuna paiku juhtus liiklusõnnetus Kaarma vallas Laadjala – Karja mnt 11,5. kilomeetril, kus sõiduauto Toyota Yaris kaotas libedal teel juhitavuse, sõitis teelt välja ja paiskus kummuli. Inimesed liiklusõnnetuses vigastada ei saanud.
Pöide vallas Koigi teeristis sõitis samal päeval sõiduautole Toyota Landcruiser ette purjus jalgrattur. 59 – aastane mees sai kokkupõrkes kergeid kehavigastusi ning kiirabi viis ta koju kosuma.
Neljapäeval kell 21.25 kutsuti politsei Smuuli tn 7 asuvasse kauplusse Leena, kus purjus mees kliente tülitas. Kainenema viidi Kuressaare elanik Harry K (54), kellele määrati maakohtu poolt karistusena neli ööpäeva haldusaresti.
NOORMEES RÜNDAS NAIST
Neljapäeval kell 22.30 anti politseile teada, et Kuressaare lossipargis tungiti selja tagant kallale keskealisele naisterahvale ja löödi talle millegagi vastu pead. Naine viidi ajuvapustusega Kuressaare haiglasse, aialipikuga oma ohvrile virutanud teismeline noormees tabati juba samal õhtul, kui ta üritas Kuressaare kuurhoonesse sisse murda.
Noormees viibib praegu vahi all ja uurija Lembit Kivi sõnul on tema tegu esialgu kvalifitseeritud huligaansusena.
Laupäeval kell 7.54 sai politsei väljakutse Tolli tänavale, kus purjus mees lumehanges magas. Kainenema viidi Kaarma valla elanik Lembit V (42). Kuressaare bussijaamast viidi laupäeval kainerisse Kuressaare elanik Joel N (46). Mõlemat meest karistati 265 – kroonise trahviga.
Laupäeval kell 11.30 sai politsei teate, et sisse on murtud Aste alevikus asuvasse Pikse kaupluse lattu.
AUTODEL LÕHUTI REHVID
Pühapäeval sai politsei kolm avaldust, milles teatati autokummide lõhkumisest. Aia tn 62 hoovis olid läbi torgatud Ford Sierra rehvid, Smuuli tn 14 hoovis jäid kurjategijale ette sõiduautod Opel Kadett ning BMW. Asjaga tegeleb konstaabel.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised