-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Logod hindamisel

Logode autoriteks on Kuressaare ametikooli dekoorieriala õpilased õpetaja Endel Loo juhendamisel. Lossi päeva logo on plaanis kasutada ürituse vapil, mündil ja pitsatil.Ehkki ürituse korraldustoimkond on pakutud logode hulgast oma valiku juba teinud, oodatakse aktiivset kaasalöömist ka kõigilt Hansa külastajatelt ning logo lõplik variant selgub kahe hindamise tulemusena.
Korraldajad ootavad endiselt sooviavaldusi ka kõigilt toitlustajatelt, kellel on huvi pakkuda rahvale küpsetatud liha, suitsutatud kala, koduleiba ja – saia või muid keskaegsesse miljöösse sobivaid roogi. Samuti oodatakse märguannet inimestelt, kes tahavad oma paatidega vallikraavis lõbusõite korraldada, hobukaarikuga kraaviperve peal soovijaid sõidutada või muud asjakohast meelelahutust pakkuda.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised