-2.8 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Linn lõpetab prii veeauto sõidud

Alates suvest, sedamööda, kuidas laieneb tsentraalne veevärk, sulgeb linn järk – järgult kõik veerandsada praegust veeauto peatuskohta. Kohtades, kus linn on trassid välja ehitanud, on inimestel kuus kuud aega tsentraalvõrguga liitumiseks, rääkis linnavalitsuse rahandusjuht Urmas Treiel. Kui see talle aga üle jõu käib, siis tuleb praeguse veevedajaga hakata otse suhtlema ja vee eest maksma.
“See on kindlasti valus ja raske teema. Vee sissepanemine maksab üsna mitu tuhat krooni. Inimesel on siis valida, kas liitumine ikkagi teha või hakata veevedajalt vett ostma,” tõdes Treiel ja lisas, et tasuta veevedu on puhtalt sotsiaalküsimus ja edaspidi hakkab sellega tegelema linnavalitsuse sotsiaalosakond.
Praegu maksab linn veeauto teenuse eest 295 000 krooni aastas.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised