-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Saare laste joonistused nüüd Lihulas

Saare – Lääne piiskopkonna kunagises pealinnas Lihulas pandi Saaremaa Muinsuskaitse Seltsi poolt korraldatud laste ajalooteemaliste joonistuste näitus “Minu kodusaare lugu” üles kohalikus kultuurimajas.
Tegu on valiknäitusega aasta tagasi korraldatud joonistusvõistlusele laekunud tööde hulgast. Näitusel on vaadata 27 pilti, mis valiti välja möödunud aasta alguses Saaremaa Muinsuskaitse Seltsi korraldatud laste joonistusvõistlusele laekunud tööde hulgast.
Kõige noorem autor on 5- ja kõige vanem 15-aastane, näitusel esineb lapsi üle Saaremaa.Sama näitust eksponeeriti läinud aasta septembris-oktoobris Helsingis Annantalo laste ja noorte kunstikeskuses ning oktoobris – novembris Stockholmi Eesti Maja kunstinäituste saalis.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised