-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Omavalitsuste Liit tunnustas saarlastest õppureid

Johann von Luce nimelise stipendiumi sai Tartu ülikooli arstiteaduskonna dermatoveneroloogia eriala resident Andra Indrikson, Oskar Kallase nimelise stipendiumi Tartu ülikooli sotsiaalteaduskonna avaliku halduse eriala magistrant Veiko Lember. Johannes Hindi nimelise stipendiumi Tallinna tehnikaülikooli transpordi teaduskonna transpordi ja logistika eriala neljanda kursuse üliõpilane Katrin Kuusk.Nii Andra Indrikson kui Veiko Lember lubasid stipendiumiraha mõistlikult kulutada ja kasutada seda eelkõige kalli erialakirjanduse tellimiseks, mida Eestist on raske hankida.
MM

Eelmine artikkelPolitseikroonika
Järgmine artikkelKärla parim koduõlu
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised