-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Gümnasistid korraldasid jõulupeo lastekodulastele

Üks ürituse eestvedajatest Liisi Ellermaa rääkis, et klassijuhataja Argo Kirss sai inspiratsiooni jõulupeoks oma keskkooliajast, mil lastekodu hoovi lumekujusid ehitati. Kuigi idee autor on klassijuhataja, võib organiseerimise au kanda siiski õpilaste arvele.
Ülesandeid jagus tegelikult kõigile, kes vähegi aidata soovisid. Nagu eelmisel, nii ka sel aastal otsiti sponsoreid, loodi jõulunäidend ja arutati tegevuskava juba varakult. Ühes Liisiga kandsid põhivastutust asjade sujumise eest veel Renate Pihl ja Pille Vesik.
Esitusele tuli jõulunäidend, mille tegelik mõte küll paljudele lastele mõistetamatuks jäi, kuid siiski elevust tekitas. Liisi rääkis, et kõige enam võlus laste siirus: “Nad naeratasid, kallistasid ja plaksutasid käsi nii rõõmsalt, et see tahes – tahtmata ennastki õnnelikuks tegi. Just tunne, et lapsed rõõmustavad, tekitas teadmise, et üritus on korda läinud.”
Pärast kinkide kättesaamist oli igal lapsel võimalus end koos jõuluvanaga pildistada, siis söödi ja mängiti ringmänge. Lastele meeldib ka lihtsalt jõulumuusika saatel tantsida, seega pani kasvataja taustaks rütmikad jõululaulud ja võisidki kõik end vabalt tunda.
Väike lastekodupoiss, kes 11. klassi tüdruku tantsima kutsus, tegi siiski “vabalt tundmise” piirid üsna selgeks. Nimelt sosistas ta oma tantsupartnerile: “Ära sa liiga hoogu ka satu, mul on omal juba pruut olemas.” Ometi saatis sama noormees enne lahkumist teele õhumusi, mis kõigile üsna ühemõtteliselt selgeks tegi, et nad on oodatud tagasi ka järgmisel aastal.
11.B klass tänab sponsoreid, kes oma abiga jõulupeo toimumise võimalikuks tegid.
MARJAM KURIS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised