-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Ülo Tõrs asus eile juhtima Kaitseliidu peastaapi

Kapten Ülo Tõrs on sündinud 24. veebruaril 1950. aastal Saaremaal Salme vallas. 1969. aastal lõpetas Tõrs Tallinna Polütehnikumi raadiotehnikuna ning töötas aastaid erinevatel ametikohtadel Saaremaa Põllumajandusvalitsuse elektrigrupis.
1990. aastal oli Tõrs üks Kodukaitse loojatest Saaremaal, valvates vabatahtlikult piiri Valgas ja Saaremaal. Aastail 1991 – 1993 oli Tõrs Kodukaitse Saaremaa Maleva ülem ja 1993 – 1999 töötas Kaitseliidu Saaremaa Maleva väljaõppeohvitserina.
Alates 1999. aastast töötab Ülo Tõrs Kaitseliidu peastaabi väljaõppeosakonna ülemana.1994. aastal läbis Ülo Tõrs ohvitseride kursused ja sai nooremleitnandi auastme. Ülo Tõrs on saanud täiendkoolitust erinevatel kursustel Taani Kodukaitse Akadeemias ja Soome kaitsejõudude arenduskeskuses. Kapteni auastme sai Tõrs 1999. aastal.
Kaitseliidu peastaabi senine ülem major Riho Terras komandeeriti Kaitseväe juhataja käskkirja alusel tööle kaitseministeeriumi rahvusvahelise koostöö osakonda.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised