-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Arvutikursus matemaatika-õpetajatele

OÜ Seitse Teed Saare maakonna esindaja Marek Schapeli sõnul on kursus mõeldud põhikooli ja gümnaasiumi matemaatikaõpetajatele. Kolmepäevase ja 60 – tunnise kursuse “Arvuti kasutamine ja failihaldussüsteemid ning programm GeomeTricks” eesmärk on pakkuda õpetajatele võimalust omandada arvutikasutamise põhioskused ja arvutiala üldiste terminite tundmine.
Kursus tutvustab ka dünaamilise geomeetria programmi GeomeTricks võimalusi, koolituse eesmärk on õpetada kasutama olemasolevaid töölehti, samuti õpitakse tegema lihtsamaid jooniseid. Kursusel osalejatelt ei eeldata arvutikasutusoskust ning lõpetajad saavad vastavasisulise tunnistuse.
Kursus toimub ühepäevaste sessioonidena (vahepealsete kodutöödega) 17. veebruaril (7 tundi), 3. märtsil (7 tundi) ja 20. märtsil (6 tundi).
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised